HomeGlavne vijestiAbazović: Belivuk i Miljković došli jer je Zvicer dobio sina, sa njima...

Abazović: Belivuk i Miljković došli jer je Zvicer dobio sina, sa njima bio i Lazović

Znamo svi dobro ko je Bleivuk i Miljković. Znate da su optuženi za najteža krivična djela. Ta priča da su neki agenti bili na tajnom zadatku da bi pratili gdje se oni kreću, pala je u vodu aktivnosti tužioca porotiv tih lica. Postoje dva lica koja mogu da budu odgovorna- naveo je Abazović.

Premijer u tehničkom mandatu Abazović kazao je “zamislite koliko im je stalo da zaštite narko kartel unutar sistema, kad su u 1.30 digli pobunu zato što je uzeta izjava od dva službenika policije”.

“Zvali su čovjeka u 1.30 po ponoći da mu prave pritisak, da mu oduzmu  predmet. Pa su zvali njegovog šefa, pa kad ništa nije moglo zvali su šefa cijelog tužilaštva da pod hitno da to u SDT da se ništa ne bi radilo”, rekao je Abazović.

Poručuje da ko “ovo ne razumije je stvarno zlonamjeran”.

“Jasno su rekli ko im je rekao da skinu zabranu. I Baković je rekao ko mu je rekao da skine zabranu. Meni je jasno, slobodno sve odbacite i neka pošteni idu u zatvor a nepošteni neka maltretiraju građenCrne Gore i od njih i svih nas samelju i naprave ćevape od svih nas”, kazao je Abazović.

Abazović je rekao da su Belivuk i Miljković došli u Crnu Goru povodom toga što je Radoje Zvicer dobio sina.

“Vođa kavačkog klana ima veselje. Oni su došli da prisustvuju vesleju kod Zvicera. On je međunarodna metazbog šverca kokaina, a u Crnu Goru dolaze ljudi da bi mu bili na veselju. Njegovom veselju prisustvuje sin Lazovića, Petar Lazovića. Oni kažu kao agent, a ja kažem kao dio narko kartela koji ima porodično slavlje. I ispred kuće su pripadnici UP i sektora Lazovića koji vjerovatno obezbjeđuju da čitav događaj prođe nesmetano. Ako to ne tretira SDT i tužiteljka, pa neka, super. Samo da bude jasno građanima o čemu se radi”, rekao je Abazović.

Ocjenjuje da je “cilj da se zaštiti mafija unutar sistema”.

Dritan Abazović

Enes Baković je, kaže Abazović, rtekao ko im je skinuo zabranu.

“Zabranu im je skinuo telefonskim putem Zoran Lazović. Tačka”, poručio je premijer u tehničkom mandatu.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments