HomeFokusPolicija istražuje ulazak lica u prostorije Opštine Bar

Policija istražuje ulazak lica u prostorije Opštine Bar

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji je naložio pripadnicima policije da se po pronalasku S.S. od njega i ostalih lica i svjedoka prikupe obavještenja, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela

Policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti povodom video zapisa koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojem se vidi da određena lica ulaze u prostorije Opštine Bar.

Navode da je o događaju Upoznat  tužilac koji je naložio da se izuzme video nadzor i prikupe obavještenja od više lica, među kojima i S.S., nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

– Osim toga, sinoć u 22.30 časova je u prostorije barske policije pristupilo lice koje je prijavilo da ga je preko „Viber“ aplikacije pozvalo, gore pomenuto lice S.S. koji mu je uputio riječi prijeteće sadržine. Policija je upućena na adresu stanovanja S.S. gdje ovo lice nije pronađeno, kao ni na teritoriji Sutomora – kazali su u saopštenju.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac koji je naložio pripadnicima policije da se po pronalasku S.S. od njega i ostalih lica i svjedoka prikupe obavještenja, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

Pripadnici barske policije preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska pomenutog lica, zaključuje se u saopštenju.

SourceDan
POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments