HomeStavStara garda Liberala: Đukanović za nas predstavlja daleku političku prošlost

Stara garda Liberala: Đukanović za nas predstavlja daleku političku prošlost

Stara garda Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) je saopštila da ne prihvata politički autoritet predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, te da on za njih predstavlja daleku političku prošlost.

“U drugom krugu predsjedničkih izbora u našem malom Montenegru plasirali su se kandidat DPS-a i aktuelni predsjednik Milo Đukanović i kandidat Evrope sad Jakov Milatović. Predsjednik Đukanovic je za vrijeme trajanja svoje vladavine devastirao Crnu Goru, a posebno liberalno Cetinje! Razorio je moralnu i ekonomsku supstancu našeg grada! Niko nije kriv više od njega, osim nas samih koji smo mu sve to dozvolili. U poređenju sa svim ostalim političkim kandidatima, aktuelni predsjednik je ubjedljivo najneprihvatljiviji od svih! Stara Garda LSCG nije toliko zainteresovana za izbor nekog drugog, koliko je protiv izbora istog”, kažu u Staroj gardi LSCG.

Prema njihovim riječima, dlazeći predsjednik je svoju promociju na Cetinju održao u, nekad, elitnom i prestižnom Hotelu Grand, kojeg je pljačkaškom privatizacijom dislocirao u vlasništvo svog intimusa.

“Skup je održan uz upotrebu agregata, jer je hotelu odavno isključena struja zbog neizmirenih obaveza. To je prava slika naše evropske stvarnosti. Stara Garda LSCG želi da pruži svoj skromni doprinos u odlasku predsjednika Đukanovića, kojeg u himni Stare Garde LSCG nazivamo pravim imenom! Ne prihvatamo politički autoritet tog čovjeka i isti za nas predstavlja daleku političku prošlost”, navodi se u saopštenju-

Ipak, i pored toga, dodaju, Stara garda LSCG neće izaći u drugi krug predsjedničkih izbora.

“Iako je izvjestan izborni poraz šeika sa Čeva, ne dižemo tako lako ruku za nekog drugog! Priželjkujemo promjene i nove ljude, ali podršku ne možemo dati na lijepe oči! Valja podsjetiti da smo, takođe, iz svojih razloga bojkotovali i parlamentarne izbore od 30. avgusta! Čuvajući svoju osobenost i izvorne političke principe čuvamo sopstvenu normalnost! Ona nam je mnogo važnija od političke sudbine prvog “komite” Dubaija”, naveli su iz Stare garde LSCG.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments