HomePolitikaBojović: Crna Gora se pobjedom Andrije Mandića i DF-a definitivno vraća sebi

Bojović: Crna Gora se pobjedom Andrije Mandića i DF-a definitivno vraća sebi

Dosadna politička “zunzara“ i “mali od palube“ DPS-a, Miloš Nikolić, oglasio se jutros novim petparačkim saopštenjem u ime ove iščezavajuće partijeu, kojem je po ko zna koji put Milana Kneževića proglasio “izdajnikom“, a svog politički pohabanog i ovještalog šefa Mila Đukanovića “liderom i mudracem“. Tužno je kada relativno mlad čovjek, kakav je Nikolić,u pogubnoj politici Mila Đukanovića, koja je opustošila, opljačkala, razjedinila i  unizila Crnu Goru, vidi bilo kakvu “mudrost“ i “liderstvo“, kazao je potpredsjednik Demokratske narodne partije i poslanik Demokratskog fronta Dragan Bojović.

“Tužno je i što “razigrani“ Nikolić, nakon svih političkih poraza koje njegova partija doživljava gotovo na dnevnoj bazi,  vjeruje da će uslijediti “vrijeme promjena“ i da će te “promjene“, gle čuda, donijeti politička olupina i recidiv autokratije kakav je DPS i njihov šef Milo Đukanović. Tužno je i da se mlađahni Nikolić i dalje čvrsto drži narativa srbofobije i izmišljenog “velikosrpstva“, u kojem provijava očigledna prijetnja i politička mržnja prema ogromnom broju građana Crne Gore”, ističe Bojović.

Kako je dodao, tragično je i jadno, čak i od potparola DPS-a, da Milana Kneževića naziva presuđenim teroristom, iako cijela crnogorska (i ne samo crnogorska) javnost zna da je” tzv. suđenje za državni udar, čija je prvobitna presuda poništena, bilo čista laž i farsa, nevješto spakovana u političkoj kuhinji Đukanovića i njegove političko-tajkunske hobotnice koja se bijaše nameračila da u nedogled devastira i pustoši Crnu Goru”.

“Ali, sve ima svoj kraj, pa i pogubna politika DPS-a”, navodi Bojović.

Prema njegovim riječima, suočeni sa činjenicom da će Andrija Mandić izvjesno pobijediti na predstojećim predsjedničkim izborima, uplašeni od veličanstvenog predizbornog skupa DF-a koji je sinoć održan u Budvi, svjesni da više nikada neće moći da dijele, svađaju i uništavaju Crnu Goru, pogođeni govorom Milana Kneževića, Andrije Mandića, Mila Božovića i svim govorima i porukama koje su se čule sa sinoćnog skupa, koje pozivaju na jedinstvo i pomirenje, ali i na suočavanje sa rukom pravde svih onih, koji su pljačkali ovu državu, DPS i njihov politički potrčko Miloš Nikolić opet su počeli da trabunjaju o „izdajama“ i „teroristima“.

“Ali, uzalud Vam trud svirači! Crna Gora, koju ste decenijama držali zarobljenu i otuđenu, pobjedom Andrije Mandića i DF-a definitivno se vraća sebi. Tu vam ni namještene ankete, ni „veliki“ šef Milo Đukanović, ni njegov prvi savjetnik Milan Roćen, ni ostali članovi „Zadruge“ neće moći pomoći”, zaključuje Bojović.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments