HomePolitikaMedojević: Milojko i njegove Vlade uvele stari, dobro uhodani metod - “IMT”...

Medojević: Milojko i njegove Vlade uvele stari, dobro uhodani metod – “IMT” – Ima li Mene Tu

Paf-Paf, njegov posao je završen. Crne Gore više nema!!!

TAJNO ALI DOBRO ORGANIZOVANO, BEZ TENDERA, U DIREKTNOJ POGODBI MILOJKO KUPUJE DVA PATROLNA BRODA OD 120 MIL EUR!!! MORA DA SU MARKE “IMT” – IMA LI MENE TU!!!

Od kako ga je kao gradjanina, Duško Marković, u dogovoru sa Milom Đukanovićem, pustio da ugovara zaduženje države od 750 mil EUR, Milojko je pokazao izrazitu gadljivost prema javnosti, transparentnosti i odgovornosti u trošenju narodnog novca i alokaciji državne imovine.

Postupci , tajnog ali dobro organizovanog dogovaranja sa jednim unaprijed odabranim poslovnim parnerom, postali su zaštitni znak Milojka i njegovih vlada.

Umjesto javnog, transparetnog, kontrolisanog i odgovornog raspolaganja imovinom i novcem države, Milojko i njegove Vlade su uvele stari dobro uhodani metod- “IMT” – Ima li Mene Tu.

Tajni dilovi u neposrednim pogodbama sa sobom nose izraženi visoki korupcijski porencijal i rizik i morali bi biti predmet kontrole u samoj Vladi, DRI, Odbora za bezbjednost i odbranu Parlamenta, medija, NVO. Imajući u vidu brojnost i ozbiljnost krivičnih prijava koje čame čekajući postupanje SDT i SPO, reklo bi se da su blokirani političkim uticajem vlasti i da ne pokreću istrage protiv aktuelne vlasti.

Kupovina preskupih i nepotrebnih patrolnih brodova preko Đukanovićeve stare “Francuske veze” je samo pocetak. Na redu su koncesije ta aerodrome, poslovi izgradnje dionica auto-puta i EPCG.

Nije Milojko išao u San Trope samo da bi se bahatio i raskalašno trošio pare od provizija na korupciju i šverc. Išao je da sklopi jos velikih korupcionaških ugovora na sopstvenu korist i u korist kompanija iz Francuske, a na štetu države Crne Gore.

Kad je shvatio da su birači zadovoljni mrvicama sa trpeze, i da mu ne zamjereju veliku pljačku države, posao mu je olakšan. SPO i SDT ga ne hapse te ocigledne pljačke države, koalicioni partneri se prave mrtvi, opozicija ne postoji, mediji i tzv analizicari kupljeni, Molojko je krenuo u završnu fazu rasprodaje, jos onoga malo što je ostalo nakon pohare Đukanovića.

Paf-Paf, njegov posao je završen. Crne Gore više nema!!!

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments