HomePolitikaNikolić: Mandić zloupotrijebio Skupštinu, opozicija će imati adekvatan odgovor

Nikolić: Mandić zloupotrijebio Skupštinu, opozicija će imati adekvatan odgovor

-"U međuvremenu je bez konsultacije kolegijuma pomjerena sjednica premijerskog sata za subotu. Ova neozbiljnost predstavlja potpunu degradaciju parlamenta. Ako smo imali paf paf vladu, imamo truc truc parlament", rekao je.

Šef poslaničkog kluba DPS Andrija Nikolić kazao je da je Skupština potpuno zaključana i zloupotrebljena od strane njenog predsjednika Andrije Mandića.

On je na pres konferenciji kazao da već peti dan parlamentarna većina ne ozebjeđuje rad parlamenta.

-Mnogo bitnije je zašto se uzirpira demokratako pravo opoziciji i Skupštini, ko to radi, sa kojim ciljem i kome se čini usluga. Poznato je da nekada opozociija bojkotuje rad parlamenta, ali nije poznato da to čini skupštinska većina, rekao je Nikolić.

Kako je kazao, poznato je da je otkazano saslušanje premijera i ministra unutrašnjih poslova.

-U međuvremenu je bez konsultacije kolegijuma pomjerena sjednica premijerskog sata za subotu. Ova neozbiljnost predstavlja potpunu degradaciju parlamenta. Ako smo imali paf paf vladu, imamo truc truc parlament, rekao je.

Dodaje da će opozicija imati adekvatan odgovor.

-Mii smo i danas planirali da tražimo hitnu sjednicu parlamenta na kojoj bismo preispitivali dalje učešće opozicije u radu parlamenta, rekao je.

Dodaje da će donijeti odluku o daljem načinu rada, jer se na kolegijumima samo konsultuje parlamentarna većina i tako se donose odluke.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments