HomeStavZečević: Nove razvojne šanse za sjever, put Jezerine – Lubnice i tunel...

Zečević: Nove razvojne šanse za sjever, put Jezerine – Lubnice i tunel Klisura danas pušteni u saobraćaj

"Zato se nadam i vjerujem da će SDT detaljno ispitati i utvrditi ko je odgovoran za ogromne dodatne finansijske izdatke, koje na kraju plaćaju građani Crne Gore"

Već od danas, pojednostaviće se život svim stanivnicima Berana i Polimlja, unaprijediti konekcije i stvarati nove šanse za bolji život decenijama zapostavljenog sjevera, kazao je Milan Zečević, poslanik Pokreta Evropa sad.

“Uprkos spinovima i populističkoj priči bivšeg premijera, svi vrlo dobro znamo da je upravo nemar (ili nesto drugo) 43. Vlade bio uzrok odlaganja  završetka ove dionice. Nema više praznih obećanja i ovo je samo početak realizacije mnogobrojnih projekata, zahvaljujući odgovornom i predanom radu resornog ministra Filipa Radulovića i nemjerljivoj podršci premijera Milojka Spajića.

Zato se nadam i vjerujem da će SDT detaljno ispitati i utvrditi ko je odgovoran za ogromne dodatne finansijske izdatke, koje na kraju plaćaju građani Crne Gore. Potpuno razumijem nestrpljenje mojih sugradjana koji su tako dugo bili odsječeni od ostalog dijela Crne Gore ali sam danas siguran da imamo razloga da slavimo i vratimo međusobno povjerenje”, naveo je Zečević.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments