HomePolitikaNikolić: Kabinet Milatovića saopštio neistinu, Vujanović bio gost austrijskog predsjednika 2014.

Nikolić: Kabinet Milatovića saopštio neistinu, Vujanović bio gost austrijskog predsjednika 2014.

Ipak, smatra on, dužnost je Milatovićevih saradnika da ga ponekad opomenu da “svijet ne počinje od njega i da ga vrate u realnost”.

Kabinet Jakova Milatovića nastavlja svoju tradiciju saopštavanja neistina, poručio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

Predstavljajući Milatovića kao prvog predsjednika koji je bio u zvaničnoj posjeti Austrije od obnove nezavisnosti, prema riječima Nikolića, Kabinet je saopštio “neistinu i doveo javnost u zabludu”.

“Naime, Filip Vujanović, bivši predsjednik Crne Gore je novembra 2014. godine bio gost austrijskog predsjednika Hajnc Fišera koji je nekoliko mjeseci prije tog, boravio u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori”, naveo je portparol DPS.

Vujanović – Fišer/ Foto: DPS

Za to vrijeme Milatović je, kako je naveo, bio negdje po bijelom svijetu na školovanju i uzimajući u obzir njegovo poimanje sopstvene ličnosti o kojoj, kako kaže, često govori u trećem licu.

“Nije mu zamjeriti što sve češće sebe doživljava kao prvog i jedinog predsjednika Crne Gore, utemeljivača crnogorske diplomatije i promotera evropskih vrijednosti”, dodao je Nikolić.

Ipak, smatra on, dužnost je Milatovićevih saradnika da ga ponekad opomenu da “svijet ne počinje od njega i da ga vrate u realnost”.

“U kojoj on sve češće svojim manirima i stavovima pokazuje da je slučajni predsjednik čija se najvažnija politička misija svodi na lobiranje za proruski  DF i pokušaj cijepanja sopstvene stranke. Obje aktivnosti mu znatno bolje idu od onog što je stvarno uloga i misija predsjednika Crne Gore”, zaključio je Nikolić.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments