HomeStavMedojević: Kampanja protiv Šukovića je samo prva faza kampanje za smjenu Novovića

Medojević: Kampanja protiv Šukovića je samo prva faza kampanje za smjenu Novovića

"Sva ova desavanja sa SKY aplikacijom nedvosmisleno dokazuju tačnost jos jedne moje tvrdnje, a to je, da je kompletan vrh policije i ANB dio DPS narko mafije i da tu nema nijednog čovjeka na koga se možeš osloniti u borbi protiv mafije"

SLABA DRŽAVA NE MOZE DA SE IZBORI PROTIV JAKE MAFIJE!!! KAMPANJA PROTIV ŠUKOVIĆA JE UVOD U KAMPANJU ZA SMJENU NOVOVICA!!

Situacija se toliko komplikuje da ce se stvoriti atmosfera i za terorizam i političke atentate. SAD podrzava NOVOVIĆA, bezrezervno. NOVOVIĆ ima povjerenje u ŠUKOVIĆA.

DPS narko kartel je otpočeo kampanju smjene NOVOVIĆA, ali pošto on ima jaku podršku SAD, krenuli su da smjene njegovu desnu ruku ŠUKOVIĆA. Kampanja protiv ŠUKOVIĆA je samo prva faza kampanje za smjenu NOVOVIĆA. To je jasno ko dan. Ova situacija još dokazuje moje tvrdnje da SDT ne moze sam da vodi borbu protiv mafije vec je to zadatak cijele Vlade, cijelog Parlamenta i čitavog drustva.

Naša mafija je političkog profila, nastala u državnim strukturama. DPS narkomafija. Zbog toga i rešenje treba tražiti prvo u političkoj ravni, a SDT treba samo da radi svoj posao. Sva ova desavanja sa SKY aplikacijom nedvosmisleno dokazuju tačnost jos jedne moje tvrdnje, a to je, da je kompletan vrh policije i ANB dio DPS narko mafije i da tu nema nijednog čovjeka na koga se možeš osloniti u borbi protiv mafije. Ko je god imao bilo kakvu starješinsku poziciju u MUP I ANB mora biti lustriran i procesuiran kao dio DPS narko mafije. Ukljucujuci i šefa poslaničkog kluba PES i Predsjednika Odbora za bezbjednost Skupštine. SVI SU PRLJAVI. SPAJICA ovo uopšte ne zanima. Preciznije, zanima ga samo da ga NOVOVIĆ i ŠUKOVIĆ ne uhapse zbog korupcije i pljačke države dok je biio Ministar Finansija, kako bi završio ove velike ugovore i uzeo pare.

Bečić će čekati stav Ambsade SAD. Sve ce pući na sudu jer nema sudija koji to mogu da presude. Biće svakakvih skandala. Ukratko, ulazimo u scenario Eskobarove moći u Kolumbiji, kada korumpirana i slaba država pravi dil sa njim. Uz pečat SAD. Sve je to kratko trajalo i ušlo se u kampanju terora. Mi smo u toj fazi. Slaba država ne moze da se izbori protiv jake mafije. Da nema pritiska SAD brzo bi se mafija i Vlada dogovorili o nekom rešenju. Ali kad imate spoljni pritisak i institucije, slabe i nesposobne da izvrše medjunarodne obaveze, stvara se atmosfera za terorizam, političke atentate,ubijanje nevinih civila, diverzije, štrajkovi, pobune….Jednom rječju, HAOS.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments