HomeCrna hronikaPolicajcu određeno zadržavanje, negirao krivicu

Policajcu određeno zadržavanje, negirao krivicu

Državni tužilac Višeg tužilaštva u Bijelom Polju, nakon saslušanja odredio je zadržavanje od 72 časa osumnjičenom D.L. iz Šavnika, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu djeteta

OSUMNJIČEN ZA NEDOZVOLJENE POLNE RADNJE

Državni tužilac Višeg tužilaštva u Bijelom Polju, nakon saslušanja odredio je zadržavanje od 72 časa osumnjičenom D.L. iz Šavnika, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu djeteta, saopšteno je za TVCG iz bjelopoljskog Višeg državnog tužilaštva. Za TVCG njegov advokata kazao je da je D.L. negirao izvršenje krivičnog djela, ali je u daljem postupku odlučio da se brani ćutanjem.

Podsjetimo, službenik Uprave polciije D.L. (54) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje nad 13-godišnjom djevojčicom.

Kako se sumnja, krivično djelo je počinio 14. januara u svom stanu.

„Policijski službenici su postupili po prijavi i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa postupajućim višim državnim tužiocem i lišili slobode D.L. zbog gore navedenog krivičnog djela, koje je, kako se sumnja, izvršio 14. januara u svom stanu“, piše u saopštenju Uprave polcije.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments