HomeStavMedojević: Nastavlja se rašomonijada zvana FOTELJE SAD

Medojević: Nastavlja se rašomonijada zvana FOTELJE SAD

"Selo gori, a lideri PES-a (ako to uopšte više postoji kao neki jedinstven politički subjekt) se češljaju i medjusobno jedni drugima podmeću noge i preko leđa građana i države rešavaju svoje pubertetske komplekse, lične frustracije i opsjednutost vlašću kao izvoru moći i ličnog bogastva. Gladni svega, para, moći, slave, zaslijepljeni svjetlima pozornice vode ovaj polupani brod ka brodolomu".

VLAST NIJESU SAMO FOTELJE!!! DRŽAVA NIJE IGRAČKA!!!

Vlada bez ideologije, programa, politike, plana, pokazala da se radi samo u grupi slučajnih prolaznika, predvodjenih sitnim prevarantima, populizmima, nedoraslih državnim funkcijama koje su im pripale na osnovu obmana i prevara.

Nastavlja se rašomonijada zvana FOTELJE SAD. Pred očima građana raspada se vlast. Niko ne zna sta je PES, ko daje saopštenja, kod koga je pečat, password za zvanični nalog za mail.

Niko ne zna šta je Vlada, sta je parlamentarna većina. Ko donosi odluke? Vlast nijesu samo fotelje, potpisivanje velikih korupcionaških ugovora i javnih nabavki, provizije, šverc i brzo bogaćenje. Država nije igračka da se daje djeci. Vođenje države je ozbiljan i odgovoran posao. To nije svađa gimnazijalaca na velikom odmoru.

Selo gori, a lideri PES-a (ako to uopšte više postoji kao neki jedinstven politički subjekt) se češljaju i medjusobno jedni drugima podmeću noge i preko leđa građana i države rešavaju svoje pubertetske komplekse, lične frustracije i opsjednutost vlašću kao izvoru moći i ličnog bogastva. Gladni svega, para, moći, slave, zaslijepljeni svjetlima pozornice vode ovaj polupani brod ka brodolomu.

Samo se vi djeco igrajte, ali ponekad pomislite koliko je Crnogoraca dalo živote i borilo se sa da bi vi danas imali ovu skupu igračku da se igrate. A vi moj NARODE malo razmislite kome dajete u ruke sudbinu vaše djece glasovima na izborima. Nije sve u 450 nezarađenih eura. Kada ovi polome igračku, neće biti nikoga ko će vam “kupiti” novu državu – igračku. Kad MILO-jku dosadi ova igračka, on će je odbaciti i napustiti zemlju punih džepova vaših para.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments