HomeStavMedojević: JOŠ JEDNA VELIKA KORUPCIJA PO MODELU DPS-a

Medojević: JOŠ JEDNA VELIKA KORUPCIJA PO MODELU DPS-a

"Kako je i zasto EPCG potrošila najmanje 20 mil eur za kupovinu imovine bivše Željezare u direktnoj pogodbi, netransparentno i bez neophodnih studija opravdanosti i procjena, moraće da utvrdi GST Novović".

Imovina Željezare Nikšić je obećana kao poklon jednom duvanskom tajkunu koji je posredovao u dilu sa Đukanovićem, poslije izbora 2020.godine.

Ovo je školski primjer pranja para, paravan firmi i iznajmljivanje lažnih adresa za korupcionašku transakciju u kojoj se imovina željezare treba pokloniti nekome ko je zadužio “novu” vlast.

Firma bez boniteta, iskustva u industriji, kreditnog potencijala se pojavljuje kao posrednik u poslu već dogovorenom ranije, koji su pokvarile SAD stavljanjem favorizovanih tajkuna nove vlasti na crnu listu.

Kako je i zasto EPCG potrošila najmanje 20 mil eur za kupovinu imovine bivše Željezare u direktnoj pogodbi, netransparentno i bez neophodnih studija opravdanosti i procjena, moraće da utvrdi GST Novović.

Ako Vlada Spajića prihvati ovu “transkaciju” biće jasno ko ga je i zašto doveo u Vladu Mister Bina Krivokapića. Iskoristiću svoje medjunarodne veze da obavijestim State Department da Vlada Spajića pokušava da ih prevari i da državnu imovinu pokloni licima sa crne liste SAD.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments