HomeLokalne vijestiOblačno sa kišom, na sjeveru snijeg

Oblačno sa kišom, na sjeveru snijeg

Na sjeveru, Više padavina sredinom dana i poslijepodne, a tokom noći se očekuje samo ponegdje provijavanje snijega.

PROGNOZA

Na sjeveru Crne Gore danas naoblačenje sa snijegom, a u nižim predjelima tokom dana i susnježicom ili slabom kišom.

Na sjeveru, Više padavina sredinom dana i poslijepodne, a tokom noći se očekuje samo ponegdje provijavanje snijega.

Vjetar umjeren južni, krajem dana i tokom noći mjestimično umjeren do pojačan sjeverni. Najviša dnevna temperatura od minus 1 do 3 stepena.

Na jugu, prolazna slaba, a na primorju sredinom dana ili poslijepodne moguće i umjerena kiša. Krajem dana ili u večermjim satima prestanak padavina i djelimično razvedravanje. Vjetar umjeren istočni, krajem dana pojačan sjeveroistočni. Temperatura do 11 stepeni.

More uglavnom umjereno talasasto. Vjetar prijepodne umjeren južni, u drugom dijelu dana i tokom noći umjeren do pojačan sjeverni. Temperatura mora oko 15 stepeni.

U ponedjeljak i u utorak dosta sunčanih intervala i toplije, uz jutarnju maglu i mraz. Nešto više oblaka se očekuje u noći između ponedjeljka i utorka, a lokalno su moguće i slabe padavine. Vjetar umjeren, u planinama i pojačan, južni .

U ponedjeljak i utorak malo do umjereno oblačno sa sunčanim periodima i tokom dana toplije vrijeme.

Sa sjeverozapada Evrope stize talas koji donosi mjestimično kišu pljuskove i grmljavinu, a u višim planinskim predjelima snijeg i susnježicu. Na Pirinejima, zapadnom i dijelu centralnog Mediterana uglavnom suvo uz sunčane periode. Na sjeveroistoku se i dalje zadržava sibirski anticiklon sa veoma hladnim vazduhom i vrlo malo sniježnih padavina. Temperatura od minus 10 stepeni u Moskvi do 17 u Rimu.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments