HomeGlavne vijestiABAZOVIĆ: Vlada CG glasala da Rijad dobije EXPO 2030

ABAZOVIĆ: Vlada CG glasala da Rijad dobije EXPO 2030

"Svaka propaganda se dnevno obesmišljava, a superiornost odluka 43. Vlade se potvrđuje na svakom mjestu na domaćoj i međunarodnoj sceni", zaključio je on. 

Vlada Crne Gore glasala je danas da Rijad bude domaćin EXPO 2030, saopštio je predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

„Glavni grad Saudijske Arabije dobio je organizaciju svjetske izložbe za 2030. godinu. Nova Vlada, kao što sam i očekivao, nije imala hrabrosti da promijeni odluku prethodne Vlade, pa je, uz podršku Crne Gore, Rijad izabran za domaćina. Još jedan u nizu dokaza o ispravnosti odluka 43. Vlade“, poručio je Abazović.

Abazović se zahvalio  ministru i svim zaposlenima u Ministarstvu vanjskih poslova na konzistentnosti i upućuje ih da nastave da slijede politiku koju su uspostavili.

„Koliko sada neracionalno zvuče sinhronizovani pritisci da promijenimo odluku i da to, navodno, može uticati na evropski put Crne Gore. Kad smo kod toga, Rim je dobio 17 glasova, od čega je šest članica EU glasalo za Italiju, dok je značajan broj članica podržalo Rijad“, kazao je Abazović.

„Svaka propaganda se dnevno obesmišljava, a superiornost odluka 43. Vlade se potvrđuje na svakom mjestu na domaćoj i međunarodnoj sceni“, zaključio je on. 

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments