HomeLokalne vijestiJaka kiša na planinama snijeg

Jaka kiša na planinama snijeg

Na sjeveru će biti pretežno oblačno, povremeno slaba do umjerena kiša, a na početku sjevernih predjela i jaka kiša ili pljuskovi sa grmljavinom, naročito od sredine dana.

VREMENSKA PROGNOZA

Meteorolozi najavljuju za danas jaku kišu i pljuskove.

Na sjeveru će biti pretežno oblačno, povremeno slaba do umjerena kiša, a na početku sjevernih predjela i jaka kiša ili pljuskovi sa grmljavinom, naročito od sredine dana.

U jutarnjim i noćnim satima u planinama susnježica i snijeg. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 11 stepeni.

Na jugu će biti umjereno do potpuno oblačno i kišovito, povremeno pljuskovi i grmljavina. Ponegdje se očekuju umjerene do obilne količine kiše. Vjetar umjeren do jak južni i istočni. Temperatura vazduha do 16 stepeni.

More će biti umjereno talasasto do talasasto. Vjetar umjeren do jak južnih smjerova.Temperatura mora oko 19 stepeni.

Narednih dana, u srijedu oblačno i hladnije, tokom dana u nižim predjelima slaba kiša ili susnježica, a u višim planinskim oblastima slab snijeg. Duvaće umjeren, a krajem dana i tokom noći jak sjeverni vjetar.

U četvrtak i dalje prohladno ali suvo, uz dosta oblaka, naročito na krajnjem sjeveru. Sjeverni vjetar će tokom dana oslabiti.

Na jugu, u srijedu, pretežno oblačno povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, naročito u prvom dijelu dana. Poslijepodne prestanak padavina i djelimično razvedravanje. U četvrtak promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima.

Od srijede popodne do sredine dana u četvrtak duvaće pojačan do jak sjeverni vjetar. Temperatura vazduha oba dana u blagom porastu.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments