HomeDrustvoTuča maloljetnika ispred škole; Popović: Dječak nema povreda

Tuča maloljetnika ispred škole; Popović: Dječak nema povreda

Direktorica škole Nataša Popović kazala je za TVCG da je učenika devetog razreda nakon škole sačekao drugi dječak koji ga je udario u lice. Slučaj je prijavljen policiji. Ona ističe da se učenik osjeća dobro i da nije bilo potrebe da se javlja ljekaru.

SLUČAJ PRIJAVLjEN POLICIJI

Dvojica maloljetnika potukla su se jutros ispred OŠ „Pavle Rovinski“. Direktorica škole Nataša Popović kazala je za TVCG da je učenika devetog razreda nakon škole sačekao drugi dječak koji ga je udario u lice. Slučaj je prijavljen policiji. Ona ističe da se učenik osjeća dobro i da nije bilo potrebe da se javlja ljekaru.


Popović je kazala da se incident desio nakon završetka časa, učenik devetog razreda krenuo kući.

“Prilikom izlaska iz škole, sačekao ga je učenik devetog razreda druge škole i udario ga je u predjelu lica. Naš učenik se nakon toga vratio u školu, pozvao roditelja. Roditelj je vrlo brzo stigao zato što je već bio na putu ka školi”, kazala je Popović.

Dežurni nastavnik je nakon toga prošao i prijavio slučaj upravi.

“Mi smo odmah reagovali, pozvali policiju i policija je procesuirala dalje slučaj”, kazala je ona.

Popović demantuje da je dječak bio prebačen u Urgentni centar.

“Dječak se dobro osjećao. Roditelj ga je poveo u Upravu policije. Mi smo bili na vezi, naravno telefonskoj, i sa policijom i sa roditeljem. Uglavnom, dječak je u kući, dobro se osjeća i nije išao kod ljekara jer nije bilo ni potrebe”, zaključila je ona.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments