HomeStavMedojević: Milo i pravna Crna Gora ne mogu ići skupa, neko mora...

Medojević: Milo i pravna Crna Gora ne mogu ići skupa, neko mora da pobijedi

"Zato je čuveni slogan kampanje DF iz 2016 “MI ILI ON” bio ne samo marketinški fenomenalan nego duboko istorijski, kulturoloski i fenomenoloski ispravan i istorijski relevantan".

SAMO VANREDNO STANJE I RADIKALNE MJERE ČIŠĆENJA SISTEMA OD VOJNIKA I PLAĆENIKA DPS MAFIJE!!!

Tokom 30 godisnje vladavine DPS , doslo je do potpune simbioze i srastanja društvenog i državnog organizma sa organizovanim kriminalom. Kriminalne aktivnosti, ali i sama organizacija se sa ulica i podzemlja preselila u policiju, ANB, tužilstvo, carinu, Centralni banku, regulatorne agencije, medije, Skupštinu, banke, civilni sektor. Cijena je Crna Gora bila zaražena tim opasnim smrtonosnim virusom.

Crnogorci su( svih vjera i nacija) uglavnom dobrovoljno, a i sa velikim oduševljenjem posmatrali kako anakonda DpS mafije godinama guta državu. Korupcija je zahvatila sve segmente društva i države i postala dio našeg novog “sistema vrijednosti”.

Poruke “Ajde jadan to svi rade u svijetu”, “Posten i lud braca”, “ I opozicija bi isto radila , samo kad bi mogla” i slicne su postale dio našeg predanja. Đukanovic je uspio. Nastala je neka nova Crna Gora , na koji cemo se morati navići. Nove generacije stasavaju, prihvatajuci mafijaske “vrijednosti” i gledajuci u braću Đukanovic i njegove ključne ljude kao uzore i idole. Čak im se pridodaju i elementi tradicionalnog morala, pa se proglašavaju patriotama, komitama i herojima. Očevima nacije. Gradjani se organizuju i pišu peticije kada se akcijama stranih sluzbi neko od njih mora da uhapsi. Traže pravdu za mafijase i ubice.

Crna Gora je tesko oboljela i nema lijeka vez radikalne terapije. Zdravo i bolesno tkivo ne mogu dugo koegzistirati. Neko mora da pobijedi. Zdravo ili bolesno!!! Posmatrajuci odnos postdjukanovicevske “elite” prema ovom najvaznijem drustvenom problemu, stiče se jasan utisak da oni to ili je razumiju ili je sa Đukanovicem postignut “Pakt sa đavolom” što je prvi javno zastupao bivši vlasnik Vijesti Miško Perović u svom antologijskom autorskom clanku u Monitoru “ Pakt o nenapadanju”.

Licno sam ubjedjenja da je negdje u maju 2020 postignut taj “pakt sa đavolom” i da ce on dovesti do kraha države u tradicionalnom smislu. Takve situacije u prošlosti su poznate i uvijek su završavale burnim i nasilnim raspletom . Zato je čuveni slogan kampanje DF iz 2016 “MI ILI ON” bio ne samo marketinški fenomenalan nego duboko istorijski, kulturoloski i fenomenoloski ispravan i istorijski relevantan.

Mafija ili drzava. Milo i pravna Crna Gora ne mogu ići skupa. Neko mora da pobijedi. Ja navijam za isti tim 35 godina- SLOBODNU, DEMOKRATSKU , PRAVNU I USPJEŠNU CRNU GORU. Ali izgleda da sam ostao dosta USAMLJEN!!! NEMA PREDAJE!!! NEMA POVLACENJA!! SLOBODA ILI NISTA!!!

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments