HomeGlavne vijestiMINISTARSTVO POLjOPRIVREDE: Kandić Perović nije imenovana za glavnu inspektorku

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE: Kandić Perović nije imenovana za glavnu inspektorku

Iako je bila jedini kandidat Kandić Perović nije imenovana za glavnog inspektora za poljoprivredu, saopšteno je iz ministarstva poljoprivrede.

Iako je bila jedini kandidat Kandić Perović nije imenovana za glavnog inspektora za poljoprivredu, saopšteno je iz ministarstva poljoprivrede.

Pojašnjavaju da su ministar i Vlada ispoštovali sve zakonske procedure u cilju postavljenja glavnog inspektora, ali da odluka na kraju nije ni donijeta, iako se, kako ističe, u medijima uporno potencira kako je Kandić Perović imenovana na sjednici Vlade.

Demantuju i da je ona sekretarka Ministarstva, već da obavlja poslove načelnice direkcije za savjetodavne poslove u oblasti biljne proizvodnje, sa ovlašćenjem za inspekcijski nadzor, navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede.

Poručuju da pružaju punu podršku i saradnju ODT-u i MUP-u u vezi sa akcijom protiv određenih državnih službenika tog resora i drugih lica.

Podsjetimo, glavnoj inspektorki za poljoprivredu, vino i ribarstvo i sekretarka u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Dragani Kandić Perović određeno je danas zadržavanje do 72 sata, saopšteno je za Portal RTCG iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici (OTD).

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments