HomeLokalne vijestiPretežno sunčano, temperatura do 20 stepeni

Pretežno sunčano, temperatura do 20 stepeni

Prijepodne će ponegdje duvati umjeren sjeverni vjetar. Temperatura vazduha od 8 do 15 stepeni.

VREMENSKA PROGNOZA

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano.

Na sjeveru ujutru i prijepodne po kotlinama biće magle ili povećane niske oblačnosti.

Ponegdje je moguć i slab mraz, a tokom dana očekuju se duži sunčani periodi.

Prijepodne će ponegdje duvati umjeren sjeverni vjetar. Temperatura vazduha od 8 do 15 stepeni.

Na jugu će biti pretežno sunčano. Ujutru i prijepodne mjestimično umjeren do pojačan sjeveroistočni vjetar, naročito na krajnjem jugoistoku. Temperatura vazduha do 20 stepeni.

More malo do umjereno talasasto. Vjetar prijepodne umjeren do jak sjeveroistočni, poslijepodne u skretanju na južni smjer. Temperatura mora oko 20 stepeni.

Narednih dana, u petak, umjereno do potpuno oblačno u drugom dijelu dana umjerena do jaka kiša, ponegdje moguće i grmljavina, a tokom noći u planinama se očekuje snijeg.

Vjetar umjeren do jak južni, tokom noći pojačan i jak sjeverni. Tokom noći u petak na subotu jako zahlađenje, koje će se nastaviti i u subotu, uz povremeno provijavanje snijega i jak sjeverni vjetar.

Na jugu, u petak, pretežno oblačno povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina, naročito u drugom dijelu dana i tokom noći. Ponegdje su moguće umjerene do obilne količine kiše, potencijalno u urbanim sredinama mogući su kratkotrajni

problemi sa vodom. Vjetar umjeren do jak južni, a tokom noći sjeverni.

U subotu prohladno i vjetrovito, uz duže sunčane periode, a duvaće jak na udare i vrlo jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments