HomeLokalne vijestiDanas kiša i pljuskovi sa grmljavinom

Danas kiša i pljuskovi sa grmljavinom

Na sjeveru će biti oblačno i sa kišom, a u jutarnjim satima očekuje se umjerena kiša sa jakim južnim vjetrom.

VREMENSKA PROGNOZA

U Crnoj Gori danas se očekuje kišovito vrijeme i pljuskovi sa grmljavinom.

Na sjeveru će biti oblačno i sa kišom, a u jutarnjim satima očekuje se umjerena kiša sa jakim južnim vjetrom.

Popodne će biti osjetno manje kiše, dok se tokom noći očekuje prestanak padavina.

U najvišim planinskim djelovima kratkotrajno se očekuju susnježica i snijeg.

U jutarnjim satima biće jakog južnog vjetra, koji će tokom dana oslabiti, a popodne i naveče biće slab do umjeren sjeverni. Temperatura vazduha kretaće se od 9 do 14 stepeni, usljed zahlađenja, u pojednim mjestima jutarnja temperatura ujedno će biti i najviša dnevna.

Na jugu, oblačno i nestabilno, ujutru i prijepodene jača kiša i pljuskovi sa grmljavinom, popodne prvo na jugozapadu prestanak kiša a do kraja dana i naveče i u ostalim djelovima prestanak kiše sa razvedravanjem.

Popodne i naveče umjeren lokalno i jak sjeverni vjetar. Temperatura vazduha do 20 stepeni.

More će biti umjereno talasasto do talasasto.

Vjetar, rano ujutru pojačan južni, tokom dana umjeren sjeverozapadni a naveče i tokom noći sjeveroistočni na jugoistoku akvatorijuma jak. Temperatura mora oko 21 stepen.

Narednih dana, na sjeveru, u četvrtak ujutru hladno, po kotlinama moguća je magla i povećano prisustvo niske oblačnosti, tokom dana pretežno sunčano i toplije, naveče tokom noći novo naoblačenje.

U petak, oblačno, prijepodne uglavnom suvo sa jačanjem južnog vjetra. Popodne i naveče kiša i jak na udare vrlo jak južni vjetar.

Na jugu, u četvrtak, pretežno sunčano i toplije, krajem dana i tokom noći novo jače naoblačenje. U petak, oblačno i nestabilno sa kišom.

Popodne i naveče jača kiša sa grmljavinom, lokalno moguća je obilnija količina kiše i sa umjerenim na udare i jakim južnim vjetrom.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments