HomeCrna hronikaPritvor do 30 dana vozaču autobusa firme "Papović"

Pritvor do 30 dana vozaču autobusa firme „Papović“

Sudija za istragu osnovnog suda na Cetinju odredio je pritvor do 30 dana S.N. vozaču autobusa firme "Papović" koji je bio za upravljačem u trenutku teške saobraćajne nesreće na Obzovici.

U saobraćajnoj nesreći na Obzovici stradale su dvije osobe – Podgoričanka Anđela Burzanović (19) i državljanin Velike Britanije A.N.D. (66), a dvadeset šest je povrijeđeno.

Sudija za istragu osnovnog suda na Cetinju odredio je pritvor do 30 dana S.N. vozaču autobusa firme „Papović“ koji je bio za upravljačem u trenutku teške saobraćajne nesreće na Obzovici.

„…S.N. određen je pritvor zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja iz čl.348 st.4 u vezi čl.339 u vezi st.1 KZ CG. Pritvor po ovom rješenju može trajati do mjesec dana, a određen je po pritvorskom osnovu iz čl.175 st.1 tač.2 ZKP, odnosno zbog opasnosti od uticaja na svjedoke“, piše u saopštenju koje potpisuje sudija Borko Lončar.

Nesreća na magistralnom putu Cetinje – Budva dogodila se u utorak u 12.10 časova kada je na usponu Obzovice, autobus prevoznika “Papović” sa 30-ak putnika, mahom stranaca, prvo u dužini od 15-ak metara udarao u zaštitinu bankinu, a potom probio ogradu i pao u ambis.

U toj saobraćajnoj nesreći stradale su dvije osobe – Podgoričanka Anđela Burzanović (19) i državljanin Velike Britanije A.N.D. (66), a dvadeset šest je povrijeđeno.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments