HomeCrna hronikaDirektorica OŠ "Pavle Rovinski" napadnuta u svom kabinetu

Direktorica OŠ „Pavle Rovinski“ napadnuta u svom kabinetu

"Svi nadležni organi su obaviješteni i preduzete su sve potrebne radnje. Kao i uvijek do sada, zalažem se da se sve sporne situacije, koje nijesu u nadležnosti škole i školskih organa, rješavaju u okviru nadležnih državnih institucija, a ne u medijima. Upravo zbog toga ne mogu više govoriti o ovom slučaju", kazala je Popović.

INCIDENT U ŠKOLI

Direktoricu Osnovne škole „Pavle Rovinski“ Natašu Popović napao je danas na radnom mjestu S.V. zakupac termina u fiskulturnoj sali škole.

Popović za TVCG nije željela da komentariše incident, osim što je potvrdila da se desio u njenom kabinetu.

„Svi nadležni organi su obaviješteni i preduzete su sve potrebne radnje. Kao i uvijek do sada, zalažem se da se sve sporne situacije, koje nijesu u nadležnosti škole i školskih organa, rješavaju u okviru nadležnih državnih institucija, a ne u medijima. Upravo zbog toga ne mogu više govoriti o ovom slučaju“, kazala je Popović.

Ona je dodala da ima apsolutno povjerenje da će nadležni organi profesionalno i odgovorno odraditi svoj posao, a javnost će, kaže, biti blagovremeno obaviještena o ovom i o svim ostalim navodima iz medija u zadnjih nekoliko nedjelja, kad se okončaju svi postupci i završe sve potrebne procedure.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments