HomeStavMILATOVIĆ: Slavimo istorijski uspjeh CG, navijamo za Srbiju

MILATOVIĆ: Slavimo istorijski uspjeh CG, navijamo za Srbiju

"20 godina je prošlo kao tren. Sjećam se kao da je bilo juče kad je Jugoslavija osvojila zlato u Indijanapolisu 2002. godine. Sada, istorijski uspjeh Crne Gore i osvojeno 11. mjesto, a sjutra navijamo da Srbija osvoji svoje istorijsko zlato" napisao je Milatović.

Predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović prisjetio se na društvenoj mreži Fejsbuk čuvenog košarkaškog finala u Indijanapolisu 2002.godine, ali se osvrnuo i na aktuelno Svjetsko prvenstvo.

Predsjednik je još jednom istakao istorijski uspjeh reprezentacije Crne Gore, koja je zauzela 11.mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Milatović je dao podršku reprezentaciji Srbije koja će sjutra u finalu Mundobasketa igrati protiv Njemačke od 14 sati i 40 minuta i pokušati da osvoji zlatnu medalju.

„20 godina je prošlo kao tren. Sjećam se kao da je bilo juče kad je Jugoslavija osvojila zlato u Indijanapolisu 2002. godine. Sada, istorijski uspjeh Crne Gore i osvojeno 11. mjesto, a sjutra navijamo da Srbija osvoji svoje istorijsko zlato“ napisao je Milatović.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments