HomeStavJonica: SNP i Adžić stopirali moje imenovanje u ACG

Jonica: SNP i Adžić stopirali moje imenovanje u ACG

Jonicu, koja je nekada bila u SNP-u, za člana Odbora direktora ACG predložio je odlazeći ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović.

IZBOR ODBORA DIREKTORA

Pravnica i nekadašnja poslanica Snežana Jonica kaže da su ministri iz Socijalističke narodne partije i njihov kolega iz GP URA Filip Adžić spriječili njen izbor za članicu Odbora direktora Aerodroma Crne Gore.

Jonicu, koja je nekada bila u SNP-u, za člana Odbora direktora ACG predložio je odlazeći ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović.

Vlada Crne Gore donijela je odluku da još jedan mandat u Odboru direktora „Aerodroma Crne Gore“ dobije bivši ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić. Ono što je posebno važno jeste da je izabrano četiri člana odbora, iako zakon predviđa da broj članova bude neparan.

Jonica navodi da su u Odbor direktora “Aerodroma Crne Gore” danas izabrana četiri člana, a ne pet kako je propisano.

“Joković, Lalošević i Šćekić su ovih dana predlog da ja budem izabrana doživjeli kao “prst u oko SNP-u”.

Filip Adžić je to doživio kao prst u oko njemu lično, jer “kakav je to način da se imenuju oni koji nas kritikuju” – u prevodu nepodobni su oni koji imaju svoje mišljenje i ne brinu kome će se to mišljenje svidjet kome ne”, navela je Jonica u Fejsbuku.

Prošle godine su, kaže ona, i Joković i Lalošević i Šćekić i Adžić bezrezervno podržali dugogodišnjeg funkcionera DPS-a Momčila Martinovića za isto mjesto za koje je ove sedmice ona bila nepodobna.

“Nasuprot njima, ministar Ervin Ibrahimović mi se obratio sa predlogom da me MKI kandiduje na to mjesto zbog mojih stručnih referenci, jer je smatrao neophodnim osnaživanje stručnih prevashodno pravničkih kapacitete u menadžmentu Aerodroma. Zahvaljujem se ministru Ibrahimoviću na korektnom predlogu. Hvala osovini SNP – URA… što pokazuju ponovo pravo lice. Realno trojni pakt SNP-URA-DPS je njihova prava mjera”, zaključila je Jonica.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments