HomePolitikaMilatović danas sa predstavnicima Demokrata, BS-a i DNP-a

Milatović danas sa predstavnicima Demokrata, BS-a i DNP-a

Sastanak sa predstavnicima Demokrata zakazan je za devet sati, a sa Bošnjačkom strankom u 11.30 i Demokratskom narodnom partijom u 14.00 časova

Sastanak sa predstavnicima Demokrata zakazan je za devet sati, a sa Bošnjačkom strankom u 11.30 i Demokratskom narodnom partijom u 14.00 časova

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović nastavlja konsultacije sa političkim subjektima zastupljenim u Skupštini oko izbora mandatara za sastav 44. Vlade Crne Gore. On će se danas sastati sa predstavnicima Demokrata, Bošnjačke stranke i Demokratske narodne partije, najavljeno je iz Kabineta predsjednika.

Sastanak sa predstavnicima Demokrata zakazan je za devet sati, a sa Bošnjačkom strankom u 11.30 i Demokratskom narodnom partijom u 14.00 časova.

Iz Kabineta predsjednika su pojasnili da je redosljed sastanaka sa političkim subjektima određen je shodno broju osvojenih mandata u parlamentu.

– Shodno tome, u toku prvog dana konsultacija predsjednik Milatović razgovarao je prvo sa predstavnicima Pokreta Evropa Sad, koje je predvodio predsjednik PES-a Milojko Spajić, a sastanku su prisustvovali i predstavnici Novske liste i Alternative. Drugi sastanak predsjednik Milatović održao je sa Danijelom Živkovićem, vršiocem dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista, dok je treći sastanak juče održan sa liderom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem, podsjetili su u saopštenju.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments