HomeLokalne vijestiAnđela Goranović podnijela ostavku na mjesto odbornice u Budvi, mandat vratila NSD-u

Anđela Goranović podnijela ostavku na mjesto odbornice u Budvi, mandat vratila NSD-u

“Ostavku podnosim iz ličnih razloga. Ne želim da ulazim u dalja objašnjenja. Svoj mandat vraćam partiji - Novoj srpskoj demokratiji. Smatram da je vraćanje mandata najčasnije u bilo kojoj situaciji.

„Smatram da je vraćanje mandata najčasnije u bilo kojoj situaciji“, rekla je ona

Anđela Goranović podnijela je ostavku na mjesto odbornice Nove srpske demokratije u budvanskom parlamentu i mandat vratila toj partiji. To je ona potvrdila Vijestima.

“Ostavku podnosim iz ličnih razloga. Ne želim da ulazim u dalja objašnjenja. Svoj mandat vraćam partiji – Novoj srpskoj demokratiji. Smatram da je vraćanje mandata najčasnije u bilo kojoj situaciji. Moje djelovanje je uvijek bilo u skladu sa etičkim principima i načelima, želim svu sreću u radu sljedećem odborniku/ici koji/a će me zamijeniti u Skupštini Opština Budva”, kazala je Vijestima Goranović.

Budvanski parlament nalazi se u blokadi nakon što je četvoro odbornika Nove srpske demokratije odbilo da prisustvuje zasjedanju i time uskratilo povjerenje šefu parlamenta Nikoli Jovanoviću. Oni traže da se do izlaska iz pritvora predsjednika Opštine izabere potpredsjednik Opštine i time deblokira rad opštinske administracije koja je u kolapsu.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments