HomeLokalne vijestiBERANE: ODRŽANA IZLOŽBA OLDTAJMERA- MEMORIJAL “DRAGAN ARSOVIĆ”

BERANE: ODRŽANA IZLOŽBA OLDTAJMERA- MEMORIJAL “DRAGAN ARSOVIĆ”

Ljubitelji starijih i rijetkih automobila  juče su mogli da uživaju u jedinstvenoj izložbi oldtajmera-memorijal “Dragan Arsović”.

Na glavnoj gradskoj ulici u Beranama bilo je izloženo dvadeset pet starijih modela automobila, a u našem gradu su boravili izlagači iz raznih krajeva Crne Gore i Srbije.

Direktor lokalne turističke organizacije Ivan Radević, na svečanom otvaranju poželio je dobrodošlicu izlagačima i svim ljubiteljima starih automobila, a ujedno objasnio koncept same izložbe koja je jedina manifestacija ovog tipa na sjeveru Crne Gore.

Radević je uručio nagrade za najstariji, najorginalniji i najljepši automobil Igoru Novoviću, Veliši Veličkoviću i Vladimiru Čukiću, kao i specijalne nagrade od porodice Arsović, koje su otišle u ruke Radoša Nenadovića i Vasa Jokića.

Izložba oldtajmera u Beranama organizovana je prvi put 2015. godine i već postaje tradicija, kazao je ispred TO Berane Dražen Joksimović.

“Broj učesnika je porastao za razliku od prethodnih godina, kao i broj posjetilaca i zaljubljenika u vremešne automobile. Riječ je o jednoj posebnoj manifestaciji koja ujedinjuje ljubitelje starih automobila, a ujedno se na jedan poseban način vrši promocija našeg grada”, istakao je Joksimović.

Izložbu oldajmera organizovala je Turistička organizacija Berana u sklopu manifestacije „Beransko kulturno ljeto“, a pod pokroviteljstvom Opštine Berane.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments