HomeFokusGlupost dana; Đukanović: Nikad u istoriji CG nije bilo toliko lažova kao...

Glupost dana; Đukanović: Nikad u istoriji CG nije bilo toliko lažova kao što ih je sad

BIVŠI PREDSJEDNIK CRNE GORE

Nikada u istoriji Crne Gore na političkoj sceni nije bilo toliko lažova i lupeža koliko ih je danas, kazao je bivši predsjednik DPS-a i bivši predsjednik Crne Gore na konvenciji u Nikšiću.

„Nijesam ja od juče u politici, niti sam krenuo sada u bitku za vlast. Pažljivo biram riječi, ali ne možete zavijati u oblande ono što je tako očigledno i tako neprihvatljivo. Dakle, teško je prećutkivati ovakve laži koje vrijeđaju zdrav um svakog normalnog čovjeka i teško je zaista prećutkivati da prisustvujemo danas promociji politika koje su čekale svoju šansu 30 godina, ali vidimo da su čekale samo da bi pokušali da opljačkaju Crnu Goru i da preko noći steknu lični imetak“, kazao je Đukanović

Tvrdi da vlast koja je došla nakon 30. avgusta 2020. nije imala nikakvu viziju razvoja države:

“Od prvog dana je bilo jasno da nova vlast nema nikakvu viziju i da nema nikakav kreativni potencijal da formira novu viziju, a kamoli da ima organizacione i ljudske sposobnosti da neku nepostojeći viziju i realizuje. Nedostatak vizije supstituisan je samo jednim primitivnim pokličom – zapalo nas je, može nam biti, činjećemo što god nam padne na pamet“, smatra Đukanović. 

Prema njegovim riječima, sada je na Crnoj Gori, da ona odluči do kad će trpjeti ovaj, kako je to ocijenio, zulum.

“Crna Gora je tu sa pruženom rukom svima koji žele da što brže uspostavimo, odnosno obnovimo političku stabilnost, da očuvamo građanski karakter ove zemlje, da koncentrišemo sve naše reformske potencijale na realizaciju reformi da bismo tokom sljedeće tri godine došli do Evropske unije. Dakle, sa svima onima koji su spremni sa nama da prave vladu koja će biti partner investitorima i biznis zajednici, da bismo ubrzali procese ekonomskog i demokratskog razvoja naše zemlje. Bili vlast ili ne, DPS će uvijek biti stamena odbrana Crne Gore od velikosrpskog nacionalizma”, zaključio je Đukanović.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments