HomeFokusKnežević: Riješićemo probleme mještana Kakaricke gore

Knežević: Riješićemo probleme mještana Kakaricke gore

Predsjednik Demokratske narodne partije i nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ posjetio je podgoričko naselje Kakaricka Gora i mještanima obećao da će raditi na rješavanju pitanja vodosnabdijevanja i struje.

Knežević je kazao da nije sada prvi put na Kakarickoj gori i da je upoznat sa savim problemima sa kojima se susrijeću ljudi koji žive u ovom naselju.

„Znamo da je ovdje glavni problem vodosnadbijevanje, da je preko 100 familija ostalo bez priključka. Znamo da su se neki aktivisti DPS-a na divlje priključivali“, kazao je Knežević.

On je rekao da je upoznat sa problemom oko napajanja strujom.

“I da zna da i vodovod traži razloge, poput onoga da nema struje i da nije dovoljno jaka struja za pumpe, ali i da zna za problem sa deponijama koje se nalaze u ovom naselju”, saopšteno je iz DNP-a. .

Poručio je da bez lokalnih tema, teško možemo da se bavimo i nekim drugim temama.

“Stalo nam je da pomognemo i želim da znate da je ovo samo jedna od aktivnosti koje ćemo sprovoditi u narednom periodu. A evo neki od vas me znaju i duže i ovdje nisam prvi put, niti će se sve ovo završiti današnjim dolaskom ovdje i da se posle 11. juna niko ni sa kim ne gleda“, zaključio je Knežević.

Sourcertcg
POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments