HomeFokusKnežević: Neću štititi interese građevinskih tajkuna i preduzimača

Knežević: Neću štititi interese građevinskih tajkuna i preduzimača

Nijesam čovjek koji će da štiti interese ni građevinskih tajkuna, ni preduzimača, ja želim da štitim interese običnih građana, obespravljenih, poručio je Milan Knežević nosilac liste koalicije "Za budućnost Crne Gore".

Knežević je to kazao tokom posjete podgoričkog naselja Malo Brdo gdje je sa stanovnicima tog naselja razgovarao o problemima sa kojima se susreću, ali i potencijalnim rješenjima.

„Nijesam čovjek koji će da štiti interese ni građevinskih tajkuna, ni preduzimača, ja želim da štitim interese običnih građana, obespravljenih“, poručio je Knežević.

On je kazao da je došlo vrijeme da i ti ljudi konačno dobiju neku institucionalnu satisfakciju i da se moraju tražiti rješenja za svakodnevne životne probleme sa kojima se stanovnici Malog Brda suočavaju svakoga dana.

„Imate probleme sa legalizacijom, vodosnadbijevanjem, sa infrastrukturom, sa škorpijama i zmijama i ovo više liči na neku prašumu, a ne na dio grada koji bi trebao da bude urbanizovan“, kazao je Knežević.

Kako se navodi u saopštenju, tokom posjete ovom naselju imao je priliku i sam da se uvjeri sa kakvim se problemima stanovnici Malog Brda suočavaju, ali, kako navode, i da vidi uhvaćenu zmiju otrovnicu. Te ni malo prijatne situacije su, kako su kazali, svakodnevica stanovnika Malog Brda i realni problemi koji moraju biti riješeni.

„Istinski želimo da pomognemo i da nakon ovoga skupa, uhvaćenog poskoka pustimo u prirodu. Jer nije zmija kriva što živi na brdu, a ni vi što živite sa zmijama, krivi su oni u centru grada koji i ne znaju gdje se ovo nalazi“, zaključio je Knežević.

Sourcertcg
POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments