HomeCrna hronikaNapadnut bivši direktor Policijske akademije, uhapšena jedna osoba

Napadnut bivši direktor Policijske akademije, uhapšena jedna osoba

TRAGA SE ZA JOŠ JEDNOM OSOBOM

Dvojica muškaraca jutros su u Podgorici napali bivšeg direktora Policijske akademije Bobana Šaranovića. Kako su saopštili iz Uprave policije, uhapšena je jedna osoba zbog napada na Šaranovića, dok se za drugom traga.

„Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su jutros na licu mjesta lišili slobode S.N. (18) iz Nikšića, koji je upotrebom podesnog sredstva nanio povrede B.Š.“, navode u saopštenju.

Službenici odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Nikšić, operativnim radom, identifikovali su, kako su kazali iz policije, i drugo osumnjičeno lice, te je za R.P. (18) iz Nikšića raspisana lokalna potraga.

Istakli su da je jutros oko 9.40 časova policiji od stane građanina prijavljeno da je u Bulevaru Džordža Vašingtona došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

„Na lice mjesta je upućena patrola policije, dok su u međuvremenu službene mjere i radnje preduzeli policijski inspektori u civilu koji su se nalazili u neposrednoj blizini i spriječili dalji sukob, te sustigli S.N. kojeg su zadržali, a potom i doveli u službene prostorije policije“, ističu u saopštenju.

Sumnja se, kako kažu, da su S.N. i R.P., upotrebom podesnih sredstava, fizički napali oštećenog B.Š., koji je tom prilikom zadobio tešku tjelesnu povredu u vidu preloma podlaktice.

Oštećenom je, poručuju, ukazana ljekarska pomoć u Urgentnom bloku KCCG.

„O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.N. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu, a u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda“, zaključuju u saopštenju.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments