HomeCrna hronikaPOLICIJA U MOJKOVCU: Osumnjičenom za porodično nasilje privremeno oduzeto oružje

POLICIJA U MOJKOVCU: Osumnjičenom za porodično nasilje privremeno oduzeto oružje

Mojkovačka policija preventivno oduzela dvije puške i pištolj od V.S. iz tog grada koji je procesuiran za porodično nasilje, saopštila je Uprava policije.

 (Foto: Uprava policije)

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, policija je u mjestu Proćenje u Mojkovcu pretresela stan i druge prostorije koje koristi V.S. koji je počinilo prekršaje iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

“Naime, postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Bijelom Polju, policija je izvršila pretres prostorija koje koristi V.S. iz Mojkovca. Pronađene su dvije puške ARMS M75 i pištolj Zastava M57 za koje je ovo lice posjedovalo oružne listove, kao i 27 komada municije različitih kalibara”, saopštila je Uprava policije.

 (Foto: Uprava policije)

Ipak, policija je oružje privremeno preventivno oduzeto, a protiv V.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

“Osim toga, shodno kampanji „Poštuj život, vrati oružje“ koju sprovodi Uprava policije, jedna osoba je dobrovoljno policiji predala pištolj marke Zastava M57”, saopštila je Uprava policije.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments