HomeCrna hronikaDvije osobe uhapšene, osumnjičene za nasilje nad djecom

Dvije osobe uhapšene, osumnjičene za nasilje nad djecom

PODGORICA

Po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici (ODT) zbog nasilja nad osmogodišnjakom i njegovim dvije i tri godine starijim drugovima, uhapšeni su M.M. i V.M. To je za TVCG kazao rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović.

„Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici dalo je nalog Upravi policije da liše slobode M.M. i V.M., za koje postoje osnovi sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu tri djeteta od osam, deset i jedanaest godina“, naveo je Milanović.

Podsjetimo, osmogodišnji dječak i nekoliko njegovih vršnjaka povrijeđeni su u petak popodne, kada je na njih nasrnula grupa mladića i djevojaka na sportskom terenu u dijelu grada Preko Morače.

Prema nezvaničnim informacijama portala Roditelji.me, mladići, od kojih su pojedini punoljetni, napali su djecu, uzrasta od osam do 11 godina, koja su se igrala na dijelu terena, udarajući ih pesnicama, šamarajući ih, a jednog od njih bacili su sa ograde kada je pokušavao da pobjegne sa terena. 

Majka jednog od dječaka koji je povrijeđen u napadu navela je da je u petak popodne njen sin bio sa grupom djece na sportskom terenu, gdje je bio prisutan i njegov ujak. Nakon što je ujak otišao, djeca su se našla na meti napadača.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments