HomeFokusKnežević: Anonimusi koje smo mi doveli i postavili za premijera, ministre, više...

Knežević: Anonimusi koje smo mi doveli i postavili za premijera, ministre, više su imali za cilj da se obračunaju sa DF-om nego da demokratizuju Crnu Goru

Lider DNP-a Milan Knežević je kazao je da je bio postavljen cilj, a to je borba protiv DPS i Đukanovića, koji su pobijeđeni 2020. godine.

“Anonimusi koje smo mi doveli i postavili za premijera, ministre, više su imali za cilj da se obračunaju sa DF-om nego da demokratizuju Crne Gore. 2023. godine, zadat je posljednji udarac Đukanoviću, čemu je DF dao nemjerljiv doprinos”, rekao je Knežević.

Prema njegovim riječima ovo je logičan slijed jednog istorijskog putovanja.

“DF je pobijedio DPS, što je bio naš osnovni cilj. Demantujem sve medijske spinove da je među nama došlo do sukoba oko kvota i imena na poslaničkoj listi. Naprosto smo kao odgovorni ljudi zaključili da je ovo jedan vid redefinisanja ideološke platforme. Nikakvih sukoba, ružnih riječi nije bilo niti će biti. Naprotiv. Želim na kraju da kažem da nećemo odgovarati na pitanja. Ovo je naše posljednje obraćanje u ime DF i na ovu temu”, poručio je Knežević.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments