HomePolitikaMANDIĆ: Stojimo zajedno uz Srbiju i podržavamo svaki otpor nasilju

MANDIĆ: Stojimo zajedno uz Srbiju i podržavamo svaki otpor nasilju

Svjedočimo velikoj žrtvi i bolu koji prolazi Srbija i to pogađa svakog Srbina, bilo gdje se nalazio. Svaka muka i patnja naših sunarodnika je podjednako i moja, kao i svakog pripadnika srpskog naroda u Crnoj Gori, rekao je predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

„Teški su ovo dani za moj narod. Svjedočimo velikoj žrtvi i bolu koji prolazi Srbija i to pogađa svakog Srbina, bilo gdje se nalazio. Svaka muka i patnja naših sunarodnika je podjednako i moja, kao i svakog pripadnika srpskog naroda u Crnoj Gori. Ovakvi žalosni događaji nas dodatno podsjete koliko je važno jedinstvo i udruženi odgovor na izazove savremenog društva. To je i dokaz da podijeljeni nikada ne možemo učiniti značajan napredak“, rekao je Mandić. 

On je naglasio da je „sada trenutak da budemo jedno“. 

„Svaka odluka protiv zla i uništenja je i moja, jer dobro i tradicionalne vrijednosti su sigurni zalog za svjetliju budućnost. Sada je trenutak da budemo jedno. Uvijek smo to željeli, naročito kad je bilo najteže. Stojimo zajedno uz Srbiju i podržavamo svaki otpor nasilju za pobjedu suživota, mira i razumijevanja. Tu smo za sve sa svojima u Srbiji“, kazao je Mandić. 

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments