HomeFokusMandić: Porodice žrtava i dalje traže pravdu, a država Crna Gora im...

Mandić: Porodice žrtava i dalje traže pravdu, a država Crna Gora im se još uvijek nije odužila za veliki bol i neizmjernu patnju

Danas sam zajedno sa kolegama iz DF-a, predsjednicima opština Vukom Todorovićem, dr Darijom Vranešom, Veskom Delićem i predsjednicima skupština opština Ivanom Otovićem, Velimirom Đokovićem, Ivanom Popovićem i Miljanom Markovićem, položio vijence na spomenik murinskim žrtvama, saopštio je predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić. 

Kako je kazao, odali su počast nevinim stradalnicima i prisustvovali parastosu koji je služio vladika budimljansko-nikšićki Metodije.

“Navršile su se 24 godine od zločina u Murinu tokom NATO agresije na SRJ. Porodice žrtava i dalje traže pravdu, a država Crna Gora im se još uvijek nije odužila za veliki bol i neizmjernu patnju”, naveo je Mandić na Tviteru.

Ova zemlja bi, prema njegovoj ocjeni, jedino iskazivanjem takvog poštovanja, uvažila sjećanje na ovu neprebolnu tragediju.

“Nikada ne smijemo zaboraviti šta se desilo u ovom malom mjestu i kako su, bez ikakvog razloga i povoda, djeca i nemoćni izgubili živote”, zaključio je Mandić.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments