HomeGlavne vijestiSin Brana Gvozdenovića za godinu prihodovao 618 hiljada eura

Sin Brana Gvozdenovića za godinu prihodovao 618 hiljada eura

Podgoričanin Marko Gvozdenović, sin poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Branimira Brana Gvozdenovića, uspješan je u biznisu.

Prema podacima portala PRESS, njegova kompanija “Iron investments and advisory” u prošloj godini prihodovala je ukupno 618.714 eura.

Radi se o firmi koja je registrovana u Podgorici za djelatnost izgradnje stambenih i nestambenih zgrada.

Prihod koji je ostvaren u 2022. godini za četvrtinu miliona eura je veći u odnosu na 2021. godinu, kada je iznosio 368.000 eura.

U posljednje četiri godine ukupan prihod iznosio je oko 1.039.000 eura.

Podaci o neto prihodu Gvozdenovićeve firme u posljednje četiri godine

“Iron investments and advisory” posjeduje četvrtinu zemljišne parcele od 756 kvadrata u Opštini Tivat, koja se vodi kao vinograd.

Jedan od suvlasnika na parceli je i Liya Morokhovska, suvlasnica (38,01 odsto) Zapad banke.

Radi se o zemljištu na kojem je planirana gradnja.

List nepokretnosti

Dnevni list “Dan” u oktobru 2020. godine objavio je da je urbanističko-tehničke uslove, kao prvi korak ka gradnji objekta, kod Sekretarijata za planiranje prostora Opštine Tivat dobio Ljubiša Šestović, pašenog Branimira Gvozdenovića.

U okviru urbanističke parcele, kako se navodi u dokumentu dostavljenom Šestoviću, planirana je „mješovita namjena”, a predviđena intervencija na predmetnoj parceli je „izgradnja objekta”.

– U okviru ove parcele, pored stanovanja moguća je organizacija i drugih sadržaja poslovnog karaktera, trgovina, ugostiteljstvo, uprava, administracija, sport i rekreacija i drugih djelatnosti kompatibilnih stanovanju, a koje su u funkciji zadovoljenja naseljskih potreba. Moguća je organizacija i sadržaja u funkciji turizma, smještaja i drugih sadržaja koji to podržavaju – navedeno je u dokumentu Opštine Tivat.

Autor: Vl.O.

Izvor: Portal PRESS

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments