HomeDrustvoDajković: Radujem se pobjedi Milatovića, doživljavam je kao pobjedu svih nas

Dajković: Radujem se pobjedi Milatovića, doživljavam je kao pobjedu svih nas

Naveo je da će Milatović u Slobodnoj Crnoj Gori imati iskrenog prijatelja, dok god bude radio u interesu naroda i države

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković čestitao je novom predsjedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću izbornu pobjedu, ali i stupanje na funkciju prvog čovjeka države.

– Iskreno se radujem pobjedi Jakova Milatovića i doživljavam je kao pobjedu svih nas, ali u prvom redu – pobjedu obespravljenog naroda koji je trideset godina tražio pravdu i ništa više od toga.Bez obzira na ideološke razlike između naših političkih organizacija, smatram da će gospodin Milatović biti dobar Predsjednik koji će već u prvim mjesecima svog mandata imati ozbiljan izazov – da pomiri dvije suprotstavljene Crne Gore – istakao je Dajković.

Naveo je da će Milatović u Slobodnoj Crnoj Gori imati iskrenog prijatelja, dok god bude radio u interesu naroda i države.

– Gospodine Milatoviću, neka vam je srećno. S druge strane, imam poruku i za poraženog kandidata: Gospodine Đukanoviću, želim vam srećan odlazak u prošlost, a vašoj partiji brzo gašenje – zaključio je Dajković.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments