HomeStavDanilović: Ne smijemo se opustiti i zaboraviti na šta je Đukanović spreman...

Danilović: Ne smijemo se opustiti i zaboraviti na šta je Đukanović spreman da bi odbranio svoju imperiju

Stvar nije gotova do poslednjeg minuta trajanja glasanja, a potom i do poslednjeg prebrojanog glasa, dodao je

Preksjutra, u drugom krugu predsjedničkih izbora, biramo svoj put u budućnost. Bez ikakve uzdržanosti i dodatnog objašnjavanja, Ujedinjena Crna Gora poziva svoje članove i pristalice da podrže Jakova Milatovića za predsjednika Crne Gore, poručio je predsjednik ove partije Goran Danilović

– U mjeri koja je odgovarala Milatovićevom izbornom štabu Ujedinjena CG je između dva kruga, organizaciono, aktivno i iskreno, dala svoju podršku kandidatu PES, jer smo to smatrali svojom ljudskom i političkom obavezom. Milatović je doprinio svojom pomirljivošću i više nego korektnim odnosom da naša podrška bude jasna i bez zadrške. Dakle, pozivamo ljude da proces dovedemo do kraja, da u nedjelju glasanjem za Milatovića porazimo ostatke režimske truleži koja je razarala našu zemlju u minulih trideset godina, naglasio je Danilović.

On je istakao da su obavezni da taj veliki izborni dan isprate do kraja, da učestvuju u njemu iskreno i doprinesu istorijskoj pobjedi koja će donijeti konačnu promjenu – slobodno društvo, mir i međusobno poštovanje.

– Bez obzira na veliku i ubjedljivu prednost koju u ovom trenutku Milatović ima nad Đukanovićem, ne smijemo se opustiti i zaboraviti na šta je sve spreman Đukanović u namjeri da odbrani svoju imperiju. Stvar nije gotova do poslednjeg minuta trajanja glasanja, a potom i do poslednjeg prebrojanog glasa, naglasio je on.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments