HomePolitikaPanika u DPS-u: Ivan Vuković moli ambasade da se uključe u izborni...

Panika u DPS-u: Ivan Vuković moli ambasade da se uključe u izborni proces

Kolika panika vlada u DPS-u nakon prvog kruga predsjedničkih izbora najbolje svjedoče objave potpredsjednika DPS-a Ivana Vukovića koji praktično moli ambasadore da se uključe u izborni proces.

Vuković je na Tviteru objavio dio intervjua, predsjedničkog kandidata Evrope sad Jakova Milatovića, u kojem kaže: „Da stavimo ovo zlo koje je vladalo 30 godina Crnom Gorom iza nas“. 

Uz to Vuković je napisao na engleskom: „Zlo je vladalo Crnom Gorom 30 godina – J. Milatović, intervju (21. mart). Da li je ovo demokratski narativ? Liberalne vrednosti? Evropska agenda“, upitao je Vuković i tagovao ambasadore: Evropske unije u Crnoj Gori Oanu Kristinu Popu, SAD-a Džudi Rajzing Rajnke, Velike Britanije Karen Medoks, Njemačke Petera Feltena i Francuske Kristijana Timonijea

Očiglendo da Vuković očekuje od ambasadora Kvinte da se uključe u izborni proces 2. aprila, kada će Crna Gora dobiti novog predsjednika. 
U komentarima na društvenim mrežama građani su upitali Vukovića da li ovo praktično znači da on moli strane ambasade za pomoć na izborima, ističući da je riječ o panici. 
POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments