HomeFokusMandić: Đukanović predstavnik organizovanog kriminala koji je raskinuo sa tradicijom države

Mandić: Đukanović predstavnik organizovanog kriminala koji je raskinuo sa tradicijom države

Taj čovjek je moj glavni politički oponent i mi ćemo da ga pobijedimo. Moći ćemo sa ovom snagom naroda kazati 2. aprila da je počela izgradnja nove Crne Gore, naglasio je Mandić

Predsjednički kanidat Andrija Mandić posjetio je Šavnik i tom ptilikom kazao da hoćemo da vodi politiku kojom će da vrati djecu koja su napustila Crnu Goru.

– Prethodnih mjeseci sam se u političkoj borbi ponosio sa Šavnikom. Vi ste oni koji ste znali, koliko god da je bilo pritisaka, da čuvate čast i slobodu. Ljudi iz čitavog regiona i izvan njega su sa divljenjem posmatrali borbu pripadnika naše koalicije i našeg naroda koji su branili istinu na ovom području. Čestitam vam na tome, posebno ljudima koji su uprkos krivičnim prijavama uspjeli sve to da izdrže- istakao je Mandić u Šavniku.

Kazao je da Šavnik predstavlja kraj gdje se poštuje tradicija i da treba u skladu sa njom da se mirimo jer je to preduslov za pokretanje države.

Navodi da je Đukanović predstavnik organizovanog kriminala koji je raskinuo sa tradicijom Crne Gore.

– Taj čovjek je moj glavni politički oponent i mi ćemo da ga pobijedimo. Moći ćemo sa ovom snagom naroda kazati 2. aprila da je počela izgradnja nove Crne Gore- naglasio je Mandić.

Pozvao je sve da zajednički rade na dinamičnom razvoju zemlje i podsjetio da je inicijativa Otvoreni Balkan na korist svakog stanovnika regiona.

– Hoćemo da vodimo politiku kojom ćemo da vratimo djecu koja su napustila Crnu Goru . To je sastavni dio politike budućnosti. Pošten odnos je preduslov za napredak- kazao je Mandić.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments