HomeStavDanilović: Ne bih pristao da budem poslušan ni kada bi mi garantovali...

Danilović: Ne bih pristao da budem poslušan ni kada bi mi garantovali predsjedničku funkciju

Istakao je da ukoliko mu građani budu dali povjerenje onda mogu da računaju na tvrdoglavost koja znači čuvanje dostojanstva

Ne bih pristao da budem poslušan ni kada bi mi garantovali predsjedničku funkciju, saopštio je u Mojkovcu predsjednički kandidat Ujedinjene Goran Danilović.

– Biti predsjednik Crne Gore – čast je, rekao sam i ranije. Čast je biti kandidat ali pod uslovom da nijeste namjerni da prevarite u obećanjima ili da ne održite riječ. Sramota je za Crnu Goru da je imala predsjednike poput aktuelnog koji je više slušao šta se od njega očekuje sa stranih adresa nego što je brinuo o interesu zemlje koju predstavlja. Nikad ne bih pristao da zbog lakšeg izbora, pa i na funkciju predsjednika, prilagodim priču za tuđe osjetljive uši, da služim tim ušima i da zaboravim ko me je izabrao.Možda bi ta tvrdoglavost značila da zbog neposlušnosti prema različitim centrima moći ne budem dugo predsjednik, ali bih i tu činjenicu prihvatio i javno saopštio kao najveću čast. Neko jednom mora reći: ne, istakao je on.

Danilović je istakao da ukoliko mu građani budu dali povjerenje onda mogu da računaju na tvrdoglavost koja znači čuvanje dostojanstva.

Danilović se potom i osvrnuo i na druge aktuelne teme, a pored njega na konvenciji su govorili šef Izbornog štaba i predsjednik Izvršnog odbora Ujedinjene CG dr Danilo Jokić, član Predsjedništva i poslanik Ujedinjene Crne Gore u Skupštini Crne Gore dr Vladimir Dobričanin, član Predsjedništa Željko Furtula, potpredsjednik OO Ujedinjene Crne Gore u Beranama dr Ana Radovanić, predsjednik Izvršnog odbora Glavnog grada Milivoje Brković, predsjednik OO Ujedinjene Crne Gore u Mojkovcu Dragoslav Jokić kao i sekretar Izvršnog odbora Ujedinjene Crne Gore Ljubica Simonović.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments