HomeSvijetUžas u Londonu: Djevojčica izbodena nasmrt na putu do škole

Užas u Londonu: Djevojčica izbodena nasmrt na putu do škole

Svjedoci su ispričali kako su vozač autobusa i prolaznik pokušali da spasu život djevojčici, dok su drugi jurili za napadačem.

Tinejdžer (17) je uhapšen nakon što je nasmrt izbo petnaestogodišnjakinju na putu do škole.

Djevojčica je više puta izbodena u blizini tržnog centra u južnom Londonu, kada je napadač izvukao nož iz svog džepa nakon svađe oko torbe, saznaje Skaj njuz.

Policija je reagovala u roku od dva minuta i 17-godišnji mladić, za kojeg se vjeruje da je djevojčicin poznanik, uhapšen je zbog incidenta u Velsli Roudu.

Svjedoci su ispričali kako su vozač autobusa i prolaznik pokušali da spasu život djevojčici, dok su drugi jurili za napadačem.

„Pokušali smo da ga uhvatimo i mnogo ljudi je pokušalo da spasi djevojku. Bio sam tako šokiran, potresen. To je nečija ćerka“, rekao je radnik obezbjeđenja koji je prisustvovao nemilom događaju.

Djevojčica je bila učenica u školi Džon vitgift, koja je prošle nedjelje objavila da će biti zatvorena u avgustu 2025. godine.

„Duboko smo šokirani besmislenom i tragičnom smrću naše voljene i cijenjene prijateljice i učenice. Biće potrebno neko vrijeme da se zajednica pomiri sa ovom strašnom viješću, a mi ćemo ponuditi podršku našim učenicima u nastojanju da to učinimo. Iznad svega, šaljemo našu ljubav i najdublje saučešće porodici djevojke u ovom nezamislivo teškom trenutku“, naveli su iz škole u koju je djevojčica išla.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments