HomeSportBeker: Volio bih da Đoković igra zauvijek

Beker: Volio bih da Đoković igra zauvijek

“Nadam se da će Đoković igrati zauvijek. Postoje neki dueli kada vaše tenisko srce kuca ubrzano. Bio je to sjajan meč u Sinsinatiju, ne možete zamisliti ništa bolje”, rekao je Beker

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker bio je veoma inspirisan nakon pobjede srpskog tenisera nad Karlosom Alkarasom u finalu Mastersa u Sinsinatiju.

Najtrofejniji teniser u istoriji ovog sporta gubio je 1:0, imao velikih fizičkih problema zbog teških uslova i velike vrućine u Ohaju, ali je uspio da se vrati, preokrene i pobijedi, trenutno najvećeg rivala i vodećeg tenisera svijeta.

“Nadam se da će Đoković igrati zauvijek. Postoje neki dueli kada vaše tenisko srce kuca ubrzano. Bio je to sjajan meč u Sinsinatiju, ne možete zamisliti ništa bolje”, rekao je Beker i dodao:

“Ono što mi se posebno svidjelo sa Alkarasove strane jeste njegov trener. Bilo je lijepo slušati Karlosa poslije svakog poena. Postavlja se pitanje ‘da li je trener važan?‘. Mislim da je to pitanje dobilo odgovor tokom ovog finala, takođe i sa Novakove strane čiji je trener ustao i glasno ga podržavao. To je ono što želite da vidite, čista emocija i strast. Tako su obojica ostavili srce na terenu.”

Đoković i Alkaras odigrali su po mnogim ocjenama najbolji meč u 2023. godini, a brojni ljubitelji tenisa, kao i stručnjaci, nadaju se da bi uskoro mogli ponovo da ih vidimo na terenu u finalu US opena, koji će početi u ponedjeljak u Njujorku.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments