HomeCrna hronikaFilipinska državljanka osumnjičena da je na kruzeru u Luci Kotor ukrala bankovnu...

Filipinska državljanka osumnjičena da je na kruzeru u Luci Kotor ukrala bankovnu karticu, pa istom plaćala

Filipinska državljanka A.A.M.D. (36) osumnjičena je da je od druge strane državljanke ukrala bankovnu karticu dok su bile na kruzeru koji je bio usidren u Luci Kotor, nakon čega je istom izvršila plaćanje u više navrata, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti identifikovali osobu koja je otuđila bankovnu karticu, koju je potom u više navrata zloupotrijebila, saopšteno je iz Uprave policije.

Kotorska policija je, kako su naveli, podnijela krivičnu prijavu protiv A.A.M.D. (36) filipinske državljanke zbog sumnje da je izvršila krivično djelo falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica i kartica za bezgotovinsko plaćanje u produženom trajanju, a na štetu jedne strane državljanke.

“On je, kako se sumnja, prvo otuđila karticu za bezgotovinsko plaćanje oštećene dok su se nalazile na plovilu – kruzeru koji je bio usidren u Luci Kotor, nakon čega je izvršila plaćanje tom karticom u više navrata”, naveli su u saopštenju.

Policija je nakon identifikacije osumnjičene preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i pronašla otuđenu karticu za bezgotovinsko plaćanje.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments