HomeCrna hronikaUhapšen Cetinjanin zbog napada na policajca

Uhapšen Cetinjanin zbog napada na policajca

Cetinjska policija danas je uhapsila D.T. (43) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Uprave policije.

„Danas oko 9,45 časova u službene prostorije policije pristupio je D.T., koji je sa sobom donio lovačku poluautomatsku pušku u namjeri da je preda policiji, a koju je odmah preuzeo službenik policije“, navode u saopštenju.

Za vrijeme boravka u službenim prostorijama D.T. je, kako navode, službenicima upućivao ozbiljne prijetnje i uvrede, a prilikom hapšenja pružao je aktivan otpor i pokušao fizički da napadne jednog službenika policije, u čemu je spriječen.

„Pripadnici cetinjske policije su inicirali kod nadležnog tužioca zahtjev za pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, koji je odrađen nakon pribavljene naradbe, a kojom prilikom je pronađena puška i rukohvat od puške“, stoji u saopštenju Uprave policije.

O svemu je, kako kažu, upoznat državni tužilac koji je naložio da se pronađeno oružje i lovačka puška, koja je prethodno predata policiji, upute na vještačenje, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

POVEZANI TEKSTOVI
- Advertisment -
Google search engine

pOPULARNO

Recent Comments